Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

OXIGÉNTERÁPIA

2021.11.10

 

A zárt helyen történő munkavégzés, a városi élet, a dohányzás, a tüdőkapacitás életkor növekedésével járó csökkenése és a keringési elégtelenségek hozzájárulnak ahhoz, hogy a sejtekhez nem jut el kellő mennyiségű oxigén. Az oxigénhiány csökkenti a sejtszintű anyagcsere teljesítményt, gyorsítja az öregedést és számos más probléma okozója lehet. A maximális teljesítmény és egészségi állapot elérésének kulcsa ennél fogva a sejtek oxigén ellátásának tökéletesítése.

Az oxigénterápiás kezelés a tapasztalatok alapján hatékonynak bizonyult a poszt covid tünetek, valamint az oltás utáni tünetek enyhítésében. Kiegészíthető csukló lágylézer terápis kezeléssel, vagy BEMER fizikai érterápiás kezeléssel is.

 

 

Az oxigén jelentős hiánya emberi szervezetben az alábbiakat idézheti elő:

 

 • Az alacsony oxigénszint betegségek kialakulásához vezethet.
 • Oxigénhiányos állapotban a szervezet sejtszintű ellenálló képessége lecsökkenhet a különböző baktériumok, vírusok, gombák és egyéb mikroorganizmusok támadásaival szemben.
 • A szervezet negatív oxigénegyensúlya a betegségek hagyományos kezelési módjával szemben rezisztencia kialakulásához vezethet. Tehát, ha bevált módszerekre egyáltalán nem, vagy nem kielégítően reagál az egyén szervezete, akkor az oxigénterápia lehet a kulcs a szervezet oxigén egyensúlyának visszaállításához.
 • Gyenge mentális koncentrációs képesség, ill. érdektelenség is felmerülhet.
 • Emésztési problémák és az anyagcsere elégtelensége is előfordulhat oxigén hiánya esetén.

 

hiperbr-oxignterpia.jpg

 

Az oxigénkoncentrátor pozitívan befolyásolja a légzőrendszert, segíti a szív, fej vagy a vérerek gyógyulási folyamatát. Használható krónikus obstruktív tüdőbetegség, vagy legyengült légzés, légzési problémák esetén.

A koncentrátort gyakran használják az oxigénterápiában - oxigénkezelésben. Ez a gyógyító és regeneráló módszer megfelelő oxigént biztosít belégzés alapján. Testünk 90-92% oxigént kaphat ezen termék használatával.

A terápia a test részleges és teljes regenerálódására szolgál a sejtek szintjén. Ez enyhíti a fáradtságot, javítja az anyagcserét, erősíti az immunrendszert és tisztítja a testet a toxinoktól. Különösen alkalmas légúti problémák, asztma és hörghurut esetén.

 

2314.jpg

 

Az oxigénterápia megnyugtatja az idegrendszerünket, az agyi sejtek regenerálódnak és az agyi aktivitás koncentrációja megnő. A bőrre is hatással van, feszíti és simítja a ráncokat. Hatékony a fejfájás és a migrén kezelésére is.

Az oxigén javítja a testfunkciókat, ami különösen fontos az idősebbek, a terhes nők, a fejlődő fiatalok és mások számára. Csökkenti a fáradtságot, rossz közérzetet, és segít leküzdeni a fizikai és szellemi fáradtságot.

 

 

Az oxigénterápia hatásai:

 • a szervezet anyagcsere folyamatai felgyorsulnak, normalizálódnak, az immunrendszer erősödik
 • nő a koncentrációs képesség, javul a rövid távú memória
 • az általános közérzet javul, lelkileg felfrissít, fokozza az életkedvet
 • jótékony hatással van a szépségre: segít a bőr idő előtti öregedésének megelőzésében, intenzívebb az arcbőr regenerálódása, egészségesebb haj és körmök nőnek tőle
 • megszünteti a migrénes és kluster jellegű fejfájásokat
 • az időskori légzés csökkenés tüneteit csökkenti
 • nő az oxigénszint a szervezetben, tágulnak az erek, a vér keringési sebessége normalizálódik, mert az oxigéndús vérnek elég lassabban áramlani ahhoz, hogy ugyanolyan mennyiségű oxigént juttasson a sejteknek, ezzel pedig csökkenti a magas vérnyomást
 • sportolást követően az oxigénterápia segítségével a szervezet gyorsabban és hatékonyabban regenerálódik
 • a munkavégzés mennyiségét és hatékonyságát növeli, csökken a hibaszázalék, a stressz a városi légszennyezettség és a kipufogógázok károsanyag kibocsátása miatt a tüdőben lerakódó mérgező anyagok az oxigén belélegzésével kiürülnek

 

oxigen-koncentrator-tartozekok-12286.jpg

 

Magasabb oxigénszintű levegő belégzése olyan, mintha hegyi levegőn sétálnánk. A kisvérkörön keresztül a véráramba jut az oxigén, így megemelve a véroxigén szintet. Az oxigénnel teli vér eljut a szövetekhez, így jobb lesz a szervi működés és a regenerálódást is felgyorsítja. A kezelés során olyan állapotot érünk el, mintha jó levegőn sétáltunk volna a hegyekben, miközben kényelmesen üldögélünk a kezelőszékben. A hatást fokozni tudjuk BEMER terápiával, ami segíti a vérkeringest, beindítva a hajszálerek működését is.

 

oxigénterápiás kezelés ára:
20 perc AKCIÓS BEVEZETŐ ÁR: 2 500 Ft

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

OTTHONI KEZELÉSRE BÉRLÉSI LEHETŐSÉGET BIZTOSÍTUNK!

 

heti/havi bérlési lehetőség

rugalmas feltételekkel

 

További részletekért érdeklődjön az alábbi telefonszámon: 06 30 320 5172

 

res_45d7ad8b0c7eec244348299207102009.jpgoxigenterapia.jpg.jpg