Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

BEMUTATKOZUNK

A Gyógypont - Mozgásszervi és Keringésjavító Központ egy olyan hely a belváros szívében, ahol gépi nyirokmasszázzsal, BEMER terápiás kezeléssel, mozgásszervi terápiás tornával, tartásjavítással és különféle mozgásszervi és keringésjavító problémamegoldó módszerekkel várjuk a vendégeket. 

 

Amit kínálunk:

  • mozgásszervi problémákra megoldás
  • beszűkült mozgáshatárral kapcsolatos gondok
  • sajgó végtagfájdalmak enyhítése
  • kisugárzó fájdalmak csillapítása

illetve sokféle problémaorientált kezelést nyújtunk.

Keresse szakembereinket és kérjen időpontot.

 

Helyszín: Gyógypont - Mozgásszervi és Keringésjavító Központ

1023 Budapest,  Frankel Leó utca 21-23. (Margit híd budai hídfőnél, Lukács Fürdő mellett) 

Dunakeszin megbeszélés szerint

 

e-mail: budapest.gyogypont@gmail.com

mobil:  +36 30 320 51 72

 

 

A GyógyPont csapatának szakemberei:

 

Dósa Erzsébet

gyógymasszőr, nyirokmasszőr,  reflexológus, triggerpont terapeuta, a GyógyPont - Mozgásszervi és Keringésjavító Központ vezetője

fb_img_1558256650485.jpg

 "A jó életminőség kialakítására és stabilitására törekszem a munkámban, bármilyen állapotról is legyen szó. Ehhez nyújtanak biztos alapot a szakmai tapasztalataim és végzettségeim, melyek széles területet ölelnek fel. Több éve tevékenykedem a szakmában, kezdetben svédmasszőrként dolgoztam, majd ehhez társult a gyógymasszázs, mely azért a leghangsúlyosabb számomra, mert ezzel tudok leginkább segíteni, helyreállítani állapotokat. Speciális területem a nyirokmasszázs, amely nagyon sok betegségnél, műtétek után nyújt hatékony segítséget. Az utóbbi időben a triggerpont terápia és a fascia lazító kezelések is fő fókuszba kerültek a hozzám érkezők esetében. Ezenkívül foglalkozom még wellness, relax és frissítő masszázsokkal. Szeretettel várom kedves vendégeimet, tudásommal állok rendelkezésükre."

 

 

 

Somogyi Judit

gerincjóga oktató, funkcionális fascia tréner, jóga mozgásterapeuta

judit_2.jpg

 

„Jelenleg fasciális jógaterápia képzésre járok, ahol olyan, főként egyéni, mozgásos és manuális technikákat tanulok, amelyek javítják a tartást, könnyedebbé és gördülékenyebbé teszik a mozgást, és megoldást nyújtanak egyéni problémák esetén is. A Gerincjóga® olyan mozgásrendszer, amely segít egészségessé, edzetté és kiegyensúlyozottabbá válnod! A hatha jóga testtartásaiból kiinduló Gerincjóga® célja a fizikai test és az idegrendszer egészségének helyreállítása biztonságos, az anatómiai alapmozgásokra épülő gyakorlatsorokkal.”

 

 

 

 

 

Csuti László

svédmasszőr

61888692_490118161530114_249062821327798272_n.jpg

 

"Svédmasszőrként végeztem és kifejezetten az irodai munkát végző vendégek nyak-vállöv átmozgatására, valamint hátmasszázsra specializálódtam. Természetesen, ha valaki egy jó frissítő masszázsra, feltöltődésre, ellazulásra vágyik, ő is megtalálja nálam, amit keres. Emellett pedig a GyógyPont központjában én végzem a gépi nyirokmasszázs kezelésekhez, valamint a BEMER terápiás kezelésekhez a gépek beállítását, a vendégek problémáira és igényeire szabott megoldások biztosítását."


 

 

 

Nagy Zsófia

végzős gyógytornász hallgató, Dyamic Tape tapasz szakértő

12373262_10201307515928044_235344639286051104_n.jpg"Nagy Zsófia vagyok, végzős gyógytornászhallgató a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán. Sokan úgy gondolják, hogy a gyógytorna során idősekkel foglalkozunk, vagy pedig már kialakult betegségeket kezelünk, pedig a gyógytorna nagyon fontos a mozgásszervi elváltozások megelőzésében is. Célom az, hogy a már kialakult betegségeket gyógytorna segítségével enyhíteni tudjuk, valamint megelőzzük azokat egyénre szabott, előzetes fizikális vizsgálaton alapuló tornával, mely a foglalkozást és a hétköznapi tevékenységeket is figyelembe veszi. Várok minden kedves pácienst, aki krónikus fájdalommal küszködik, súlytól szeretne megszabadulni, segítségre szorul a rehabilitációban bizonyos sérülés után, vagy csak jobb életszínvonalra vágyik.

2018-ban elvégeztem a Dynamic Tape tanfolyamot, amely egy forradalmian új technika. Legfőbb eltérései a sima Kynesio Tape-től, hogy 4 irányban nyújtható az anyaga, és sokkal inkább megfelel az emberi szalagok, izmok elaszticitásának. Ez a fajta tape megváltoztatja, korrigálja a mozgásmintákat, miközben elnyeli a terhelést és visszajuttatja az energiát a mozgásba anélkül, hogy limitálná, gátolná a mozgástartományt."