Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

KEZELÉS CSUKLÓLÉZER (LÁGYLÉZER TERÁPIÁS) KÉSZÜLÉKKEL

2022.02.05

A készülék egy félvezető-lézerterápiás műszer, mely segítség lehet a szív-agyérrendszeri megbetegedések esetében. A lágylézer készülék által végzett kezelés hatékonysága a vér intravénás besugárzásáéhoz hasonlítható.

Mivel a vér valamennyi szervünket befolyásolja, a vér és annak tulajdonságai az egészségünket befolyásoló legfontosabb tényezők közé tartoznak, amelyek a közérzetünkre is hatással vannak, ahogyan arra is, hogy milyen a testi és lelki teherbíró-képességünk és milyen a kinézetünk.

A testünk minőségének javítására során, a még nagyobb hatás elérése érdekében kívánatos a sport, a mozgás és az egészséges, kiegyensúlyozott étrend bevezetése, valamint az olyan rossz szokások, mint a pl. dohányzás elhagyása, valamint az alkoholfogyasztás korlátozása, stb.

A csukló lágylézer a tapasztalatok alapján hatékonynak bizonyult a poszt covid tünetek, valamint az oltás utáni tünetek enyhítésében. Kiegészíthető oxigénterápiás kezeléssel is.

 

268021030_1292764667854758_1523228332088564437_n--1-.jpg

 

Alkalmazási területek:

•             szív- és érrendszeri betegségek

•             sejtszaporodás, sejtregeneráció

•             gyulladáscsökkentés

•             fájdalomcsillapítás

•             asztma, allergia

•             cukorbetegség tüneteinek enyhítése

•             koleszterin csökkentés

•             a vér oxigénszállító kapacitásának javítása

•             javítja az agy vérellátását és az emlékezőképességet

•             klinikai tünetek javulása

•             poszt covid tünetek és oltás utáni tünetek enyhítésére

 

 

Segíthet a lágylézer alkalmazása az alábbiakban:

 

1.           Szív-és érrendszeri betegségekben szenvedőknek - A csuklólézer rendszeres használata feloldhatja a vérben a zsírokat és csökkentheti a koleszterinszintet, valamint a szervezet oxigénellátását. Segít a szívinfarktuson és szívrohamon átesett betegeknek. A csuklólézer használata csökkentheti a visszaesés kockázatát. A csuklólézer feloldhatja a zsírokat, javíthatja a szervezet oxigénellátását és ezzel a teljes szívérrendszert is regenerálhatja. Segít az agyvérzésen átesett betegeknek azzal, hogy a csuklólézer javíthatja az agy oxigénellátását, segíthet az agyban és az egész szervezetben található sérült sejtek megújulásában. Segíthet a gyors lábadozásnál és megakadályozhatja a visszaesést. Amennyiben az agyvérzés egy bizonyos központot érintett (ideg- vagy mozgásközpont), a csuklólézer megkönnyítheti a gyógyulás folyamatát. A trombózisos betegek kezelésében is hatékony. A trombózis egy nagyon veszélyes betegség, mert az ereket tömíti el. A csuklólézer hatása gátolhatja a vérrög és gyulladás kialakulását.

 

2.           Alváshiányban szenvedő vagy alvási zavarokkal küszködő emberek esetén - Az alvás már a csuklólézer alkalmazásának első hete után javulhat. Hosszabb idejű használata esetén pedig az alvás normalizálódhat. Az alvás alatti regeneráció gyorsabban zajlik.

 

3.           Sokat utazók, pl. gépjárművezetők esetén - A csuklólézer javíthatja a szervezet oxigénellátását és így az agy könnyebben leküzdheti a fáradságot. A csuklólézer használatával javulhat a koncentráció a volánnál.

 

4.           Stresszes munkahellyel rendelkezők esetén – pl. menedzserek. Ha az agy elég mennyiségű oxigént kap, több gondolatot és ötletet képes produkálni és az idegrendszer jobban megbirkózik a stresszel. Emelkedik a mentális teljesítmény, az összpontosító képesség, memória, kreativitás, sőt, az intelligencia is.

 

5.           Diákok esetén - Az agy megfelelő vérellátása a memóriát is javítja. Ha Ön sokáig tanul és így sem képes valamit megjegyezni, lehetséges, hogy az agy nem kap elég oxigént. Az agyműködést serkentő táplálék-kiegészítők helyett/mellett használja a csuklólézert a kiegészítő orrcsipesszel.

 

6.           Idős emberek esetén - Az idősek gyakran elfelejtenek dolgokat. Mivel a szervezetük teherbírása már nem annyira jó, mint a normális egészséges emberé, gyengül az oxigénellátás. A csuklólézer használata nemcsak a szervezet és az agy oxigénellátását javíthatja, hanem a cukorszintet is csökkentheti, növelheti az anyagcserét és helyreállíthatja az emésztő-, ideg- és nyirokrendszert.

 

7.           Cukorbetegek esetén - A csuklólézer csökkentheti a cukorbetegség jó néhány kísérő tünetét azáltal, hogy a hajszáleres keringés javulhat.

 

8.           Fogyni vágyók és kövérséggel küszködők esetén - A lézersugár használatát követően feloldódhatnak a szervezetben a zsírok, csökkenhet a lerakódás és felgyorsulhat az anyagcsere.

 

9.           Allergiás, ekcémás és asztmás betegek esetében is csökkenhetnek a panaszok.

 

10.        Akné és bőrbetegségek esetén - A lézersugár segítségével az akné vagy az aknés hegek felületileg is kezelhetőek, amivel még jobb hatást érhetünk el, mint csupán az orrüregi alkalmazásnál. A lézer egyre inkább helyet kap a bőrbetegségek kezelésében és a kozmetikai szalonok elengedhetetlen részévé vált.

 

11.        Ízületek kezelése esetén - A jobb vérellátásnak köszönhetően javulhat az ízületek tápanyagellátása és így több oxigén és tápanyag juthat a mozgásszervek ezen fontos részeihez.

 

12.        Lábduzzadás esetén - Csökkenhet, mégpedig a veseműködés javulásának és a fent említett hatásoknak köszönhetően. Javulhat a láb mikrokeringése és tápanyagellátása, a hideg lábra panaszkodók meleget érezhetnek a lábukban és nagyobb távolságok megtételére is képesekké vállhatnak, csökkenhet a láb fájdalma.

 

13.        Látásjavítás esetén - Többen tapasztalták a látás és a szem élességének javulását, a homályos látás megszűnését – amennyiben ennek okozója a szem rossz tápanyagellátása volt.

 

 

Csuklólézer kezelés ára:
30 perc AKCIÓS BEVEZETŐ ÁR: 2 500 Ft

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

OTTHONI KEZELÉSRE BÉRLÉSI LEHETŐSÉGET BIZTOSÍTUNK!

 

heti/havi bérlési lehetőség

rugalmas feltételekkel

 

További részletekért érdeklődjön az alábbi telefonszámon: 06 30 320 5172

 

269706017_1026885904526968_1624415184094402066_n--1-.jpg