Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

BEMER kezelés (fizikai érterápia)

2018.12.22

A Bemer egy fizikai érterápiás orvostechnikai eszköz, melynek nincs mellékhatása.

Hangsúlyozandó, hogy a III. generációs Bemer már nem mágnesterápiás készülék. A „hatóanyag”, amit a készülék használ, egy világszabadalommal rendelkező Bemer impulzus.

 

4-cce94be712cb7dd758d8170b0129c393ded6864a6086c3bd89ac38c36d54594e.jpg

 

A létfontosságú mikrokeringés


A mikrokeringés rendkívül fontos része az emberi vérkeringésnek. A kicsi és legkisebb úgynevezett mikroszkopikus véredények finom és szerteágazó érhálózatában
zajlik. A mikrokeringés a teljes vérkeringés 74%-át fedi le. Létfontosságú szállítási és ellátási feladatokat lát el.
Ellátja testünk 80-100 billió sejtjét oxigénnel és tápanyagokkal és az anyagcsere termékek eltávolításának fontos szállítási útvonala.

A korlátozott mikrokeringés sok betegségnek és közérzeti zavarnak az okozója vagy elősegítője. Ennek ismeretében még inkább meglepő, hogy a korlátozott mikrokeringés javítására kielégítő kezelési lehetőség eddig nem állt rendelkezésre. Számos folyamatnak, amelyek az emberi szervezetben lezajlanak a jól működő mikrokeringés az alapfeltétele: regeneráció-, kijavító-, növekedési- és gyógyulási folyamatok.
A mikrokeringés létfontosságú a fizikai és szellemi teljesítőképesség energiaigényének ellátása szempontjából.
A sejtek csak akkor tudják megtenni azt, amit tenniük kell, ha megkapják, amire szükségük van.

A mikrokeringés zavara


A mikrokeringés is az élet alapvető törvényeit követi és az életkorral együtt gyengül. Ezt a folyamatot azonban sok embernél felgyorsítják a káros környezeti hatások,
a rossz szokások és az egészségtelen életvitel. A környezetünkben megtalálható méreganyagok, a zaj, a stressz, az alvás- és mozgáshiány, az egészségtelen vagy
egyoldalú táplálkozás, a nikotin- és alkoholfogyasztás kedvezőtlenül befolyásolja a mikrokeringést.

 

db9d5bad-09ea-41d1-9d4f-ff12f369765d_blog_talk_log.jpgA következmények:
gyengül az immunrendszer, érzékenyebbek leszünk a fertőzésekre, csökken a teljesítőképesség,
romlik a közérzet, lassul a felgyógyulás, végeredményben pedig megnő a keringési betegségek, mint például a szívinfarktus vagy a szélütés valószínűsége.

A Bemer az egészség és a jó közérzet vezérlőközpontjára hat


Vazomóciónak nevezzük a legkisebb véredények „lüktető mozgását“ amellyel a mindenkori helyi szükségleteknek megfelelően történik meg a vér eloszlása a mikrokeringési területen. A fizikai és szellemi teljesítőképesség, a gyógyulási és felépülési folyamatok, valamint a betegségek jelentős száma közvetlenül
kapcsolatban áll a mikrokeringéssel és a mikroszkopikus szintű anyagcserével. A BEMER célzottan serkenti a korlátozott vazomóciót és ezen keresztül javítja a mikrokeringést.
 
https://www.youtube.com/watch?v=FBeeVaLfOKk 

Tapasztalatok szerint rendkívül jótékony a hatása fájdalomcsillapításban, oedemák, fekélyek kezelésében, fülzúgásban, szemfenéki elváltozásokban, sikeresen alkalmazható asztmás, allergiás egyéneknél, immunrendszer zavarában, endokrin betegségekben, ízületeket érintő elváltozásokban, cukorbetegség esetén, illetve sclerosis multiplexben is.

A Bemer tartós használata mellett elmúlnak a migrénes panaszok, herpeszes fellángolások a szervezet egyensúlyba kerülése következtében idővel teljesen eltűnnek.

 
A Feltalálót idézve: "... a vérellátás javítása rendkívül fontos az idős embereknél, akiknél a mikrokeringés korlátozott szabályozási szélességű, esetükben a javulás magasabb életnívót, és a fertőző betegségekre való hajlam csökkenését jelenti!"
 
2016 november 4.-én az amerikai szív-és stroke társaság (American Heart Association) lapjában megjelent cikk rávilágít a mikrokeringés fontosságára, hiszen minden nagy betegség hátterében a mikrokeringés rossz állapota igazolható. Ezért bír nagy jelentőséggel, mert ez a társaság a világ legfontosabb szervezete az érbetegségek tekintetében.
 
https://www.youtube.com/watch?v=fHTQyszvJi4

 

BEMER® fizikai érterápiás kezelés árai:


20 perc 3 500 Ft (matrac + intenzív kezelés a problémás felületre)

bérlet: 10 + 1 alkalom: 35 000 Ft (hetente 2-3 alkalom javasolt)

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

OTTHONI KEZELÉSRE BÉRLÉSI LEHETŐSÉGET BIZTOSÍTUNK!

 

heti/havi bérlési lehetőség

rugalmas feltételekkel

 

További részletekért érdeklődjön az alábbi telefonszámon: 06 30 320 5172

 

bemer_1.jpg