Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

SZÁRAZKEFE MASSZÁZS

2016.05.16

 

A szárazkefés bőrhámlasztást meleg olajos masszázs követi.

 

A kezelés célja:

 

A kezelés menete:

  • a kezelés fehérneműben történik
  • egy masszázs ágyon fekve történik
  • szárazkefével "súrolják" végig a testet (bőrhámlasztás)
  • ezt meleg olajos masszázs követi

 

A kezelésről:

Elsőre kissé bizarr módon hangzik, hogy kefével súrolnak végig minket, s bizony sokakban felvetődik a kérdés, tényleg jót tesz-e ez a bőrnek?
A szárazkefe masszázs - amely a szó hagyományos értelmében nem igazán mondható masszázsnak - lényege, hogy speciális, közepesen durva kaktuszrostból készült kefével dörzsölik végig az egész testet, amely eltávolítja az elhalt hámsejteket a bőr felszínéről, megakadályozza a pórusok elzáródását és lehetővé teszi az egészséges sejtek megfelelő oxigén-ellátását.
Nemcsak a hámréteg újul meg, de a dörzsölés hatására fokozódik a vérkeringés, felfrissül a bőr, javul a szerkezete, tónusa. A kezelés során kisebb-nagyobb bőrpír alakulhat ki, ezért befejezésképpen minden esetben bőrtápláló, nyugtató hatású olívaolajjal masszírozzuk végig a testet, mivel a felesleges hámsejtektől megszabadított bőr sokkal jobban felveszi a krémeket, aromás olajokat.
A kefeszálak segítségével eltávolítjuk a különféle szennyeződéseket, ezáltal méregtelenítjük a sejteket. A szárazkefe masszázs éveket fiatalíthat testünk bőrén, s még a tavaszi napsugárban a barnulás is szebb és egyenletesebb lesz.

 

Ellenjavallat:

 

Szárazkefe-masszázs árai:


50 perc: 8 000 Ft
80 perc: 12 000 Ft