Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

RAINDROP/ESŐCSEPP MASSZÁZS

2016.05.16

 

A Raindrop masszázs egy különleges terápia, melyet Magyarországon még csak néhány luxus hotel SPA részlege kínál a pihenésre vágyó vendégeinek. Ehhez a nyugtató, méregtelenítő, fájdaloműző, harmonizáló és egyben energizáló masszázshoz tiszta, élő, magas rezgésszámú, szintetikumoktól mentes illóolajokat használunk, melyek minden egyes üvegcséje a természet ősi erejét, csodáját őrzi. Ennek köszönhető az illóolajaink kimagasló terápiás hatása. A Raindrop technika az egyik legbiztonságosabb, non-invazív kezelési forma a gerinc egészségéért, gyógyhatású illóolajok helyi alkalmazásának segítségével.

 

Hogyan zajlik a masszázs?


9 féle esszenciális illóolajat meghatározott sorrendben visszük fel a talpra, majd a gerincre és a gerinc menti területekre. Gyengéden, különböző technikákkal lágyan átmasszírozzuk a felsőtestet. Az olajkeverékek hatásának erősítéséhez forró kendőkkel történő borogatást majd nyújtást végzünk. A forró kendők erősítik az olajkeverék hatását, melynek köszönhetően a méregtelenítő hatás akár egy hétig is érvényesül a hátizomzatban. Ez egy kellemes, ellazult érzést ad egész testünknek, megszüntetve a különböző blokkokat és a stressz okozta tüneteket.

A masszázs aktiválja a testben az energiaáramlást, ezáltal feloldódnak a fájdalom vagy stressz által okozott blokkok, könnyen távoznak a méreganyagok.

 

Mikor ajánlott?

 • fáradt hátizmok ellazítása
 • isiász, lumbágó, porckorongsérv, meszesedés
 • gerincferdülés
 • krónikus hátfájás enyhítése vagy megszüntetése
 • stressz okozta feszültség megszüntetése
 • gyulladások megszüntetése
 • lehangoltság

 

A terápia 7 erőteljes hatása

 1. Fájdalom csillapítás – nem csak krónikus hátfájdalmakra, hanem a teljes testre is hatással van.  A fájdalomcsillapító összetevők csökkentik a fájdalmat és a diszkomfort érzését.
 2. Wellness – A terápiás hatású olajok normalizálják az idegrendszert, előkészítik a stressz, a szorongás, vagy a feszültség leküzdésére. Az olajok azonnal felszívódnak a sejtmembránon keresztül, a véren és a szöveteken keresztül pedig másodperceken belül szétszóródnak. Az olajok átjutnak a vér-agy gáton is, hatással vannak a limbikus idegrendszerre, ami az érzelmeket, a hangulatot és a viselkedést is szabályozza.
 3. Izomnyugtatás – Az izmok, melyek fáradtak, fájnak, vagy görcsösek, szintén profitálnak a Raindrop masszázsból.
 4. Gyulladáscsökkentés - Számtalan tanulmány igazolja az esszenciális olajok erőteljes gyulladáscsökkentő hatását.
 5. Javítja a vérkeringést – az esszenciális olajok oxigenizáló hatásuk miatt serkentik a vérkeringést.
 6. Serkenti a méregtelenítést – A Raindrop kezeléshez használt olajok magas fenoltartalmúak - kitisztítják a sejt receptorokat és támogatják a nyirokrendszert.
 7. Erősíti az immunrendszert – Az olajok képesek olyan környezetet létrehozni az ártalmas vírusok és baktériumok számára, ahol hibernálódnak és elszunnyadnak a testben. A terápia hatása messze túlmutat a fizikai előnyökön. A Raindrop terápia nem csak fájdalmat csillapít és visszaállítja a fizikai jóllétet, hanem az egész test számára lehetővé teszi, hogy az öngyógyító mechanizmusok beinduljanak. Egyetlen kezelés több héten át kifejti hatását. 

 

Raind drop masszázs ára (méregtelenítés aromával):

50 perc: 11 000 Ft