Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

MÉZ MASSZÁZS

2016.05.16

 

A kezelés célja:
A mézmasszázs a méz gyógyító erejét használja fel a szervezet tisztítására, vákuumhatás segítségével. A kezelésnek évszázados hagyománya van a tibeti-kínai orvoslásban és az orosz népi gyógyászatban. A háton alkalmazzák a leggyakrabban, a bőrlégzést, vérkeringést, és a bőr megtisztulását segíti.

A kezelés hatásai:
A mézes masszázs reflektorikus úton fejti ki jótékony hatását. A hagyományos kínai orvoslás szerint az egészség feltétele az életenergia a csi (chi) akadálytalan áramlása a testben. Ha a csi (chi) áramlása valahol blokkolódik az betegségek kialakulásához vezethet.
A méz alkalmazása azért előnyös, mert segít szabályozni az energia áramlását, visszaállítani az egészséges egyensúlyt. A méz magas vitamin és ásványi anyag tartalma mélyen bejut a bőrbe, a salakanyagokat pedig kiszívja és magába gyűjti. (a méz a masszázs után eltávolításra kerül). A mézes masszázs hatékonyan alkalmazható: gerincbántalmak, nyak-váll és hátfájdalmak kezelésére, reumatikus panaszokra, neuralgiák, ízületi problémák, fájdalmak, hólyagbántalmak, migrén, visszatérő fertőzések, krónikus kimerültség és depresszió esetén.

 

Gyógyító masszázs

Kezelés menete:
A mézet felkenjük a kezelendő felületre, speciális technikával vákuumot hozunk létre, amíg a méz ki nem fehéredik. A bőr érzékenységétől függően 15-20 percig tart. Ezután letisztítjuk, majd nyugtató pakolást viszünk fel a kezelt felületre. A ható időben kellemes fejmasszázst és lábmasszázst alkalmazunk, majd a pakolás eltávolítása után egy pálmarózsa illó olajos hátmasszázzsal zárjuk a test kezelését. Allergia esetén nem alkalmazható!


A méz masszázs ajánlott azoknak, akik méregteleníteni szeretnének vagy a bőrükön aknék, pattanások vannak.

Ellenjavallat:

Nem ajánlott annak, aki allergiás a mézre, vagy a bőre hiperérzékeny.

Méz masszázs ára:
50 perc: 9 000Ft