Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

INDIAI 7 CHAKRA ENERGIA MASSZÁZS

2016.05.16

 

Az ősi indiai filozófia szerint testünk 7 fő energiaközpontból áll, amelyek a kozmikus energiák befogadására és szétszórására szolgálnak, ezeket csakráknak nevezzük (a szanszkrit szó jelentése: kerék, korong). A csakrák a gerincoszlop mentén helyezkednek el, az óramutató járásával megegyező irányba forognak, amikor a környezetből energiát vesznek fel, és ellenkező irányba, ha energiát adnak le (akárcsak az örvénylő víz). A csakrák által termelt energiából épül fel az emberi test körül sugárzó energiamező, az aura. 
 
Míg lelki szinten minden egyes csakrához meghatározott érzelmek tartoznak, fizikai szinten az endokrin rendszerrel esnek egybe, mindegyik csakra egy-egy belső elválasztású mirigy energiaellátásáért felel. Ha a csakrák egyensúlyban vannak, az energiaáramlás zavartalan, ez a testi-lelki harmónia állapota. Azonban, ha valamelyik csakra energiaszintje huzamosabb időre lecsökken, felbomlik az egyensúly és sérülés keletkezik az aurában. Az alulműködő csakrák fizikai síkon különböző panaszok, betegségek, lelki síkon pedig érzelmi blokkok (stressz, szorongás, félelem, depresszió), kialakulásához vezethetnek.
A csakramasszázs során a masszőr ezeket a kivezetéseket stimulálja, újra egyensúlyba hozva a csakrák működését, ami beindítja az energia akadálytalan áramlását. A kezelés során a páciens meditációs (alfa) állapotba kerül, amely tisztítja a tudatot és nyugtatólag hat. A kezelés végére teljes testi- és lelki feltöltődöttséget érez, a mindennapi stresszt és zaklatottságot nyugalommá és higgadtsággá alakítjuk át. A csakramasszázs energetizálja a testet és megszünteti az erőtlenség, fáradtság érzését, feloldja az érzelmi blokkokat, szorongások, félelmek és szexuális problémák megszüntetésére kiválóan alkalmas.
Mivel a fizikai problémák (betegségek) is mind a lelki egyensúlyvesztésből alakulnak ki, a csakramasszázst ajánljuk minden egyes kezelésünk mellé kiegészítő kezelésként! Komplexebb lelki problémák esetén kiválóan lehet kombinálni a kineziológiával és a lélekmasszázzsal.

 

Ellenjavallat:

  • heveny gyulladások
  • lázas betegség
  • fertőzéses bőrelváltozások
  • aromával szembeni allergia

 

Indiai 7 csakra masszázs ára:
50 perc: 8 000 Ft